Δωρεά ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ

Author: Δεν υπάρχουν Σχόλια Share:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ

“ ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ”

Ιστιαία, 21 Ιουνίου 2023
Αξιότιμοι Κύριοι & Κυρίες,
Για την αξιοσημείωτη αυτή προσφορά σας, θα θέλαμε αρχικά να σας ευχαριστήσουμε θερμότατα και να ευχηθούμε εγκάρδια ευημερία και άνθηση στις εργασίες που τελούνται από την “ ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ”.
Η προσφορά σας αποτελεί σημαντικότατο αρωγό στις προσπάθειές μας να «επαναφέρουμε στη ζωή» την περιοχή μας.

Μετά την καταστροφική πυρκαγιά του Αυγούστου 2021 που έπληξε τη Βόρεια Εύβοια, τα προβλήματα που κληρονόμησε ο τόπος μας είναι τραγικά και οι συνέπειές τους τεράστιες, τόσο στην καθημερινή επιβίωση των κατοίκων όσο και στην αναγέννηση του πολύτιμου οικοσυστήματός μας. Στη Βόρεια Εύβοια έχουν καταστραφεί ολοσχερώς 540.000 στρέμματα δάσους και καλλιεργειών, οικίες, τουριστικά καταλύματα, αποθήκες με σιτηρά και γεωργικά μηχανήματα, ποιμνιοστάσια, μελίσσια και πάσης φύσεως υποδομές, τα οποία διαμοιράζονται σε 2 Δήμους, αφενός του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού και αφετέρου του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ. Άννας.

Με αγάπη για τον τόπο μας, ο οποίος καταστράφηκε τόσο άδικα, θα θέλαμε να σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ θερμότατα για την οικονομική στήριξή σας στον Κ. Χρυσόστομο Θεοδώρου, ο οποίος χωρίς τη βοήθεια σας θα ήταν αδύνατον να ξαναλειτουργήσει το θερμοκήπιο του στη Κρύα Βρύση και για αυτόν και την οικογένεια του είναι θέμα επιβίωσης.

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος
Ιωάννα Κωνσταντινίδη

  Next Article

Οι επιπτώσεις της πυρκαγιάς σε εδάφη και υπόγεια νερά της Βόρειας Εύβοιας

You may also like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *